Lämpimästi tervetuloa!

Kuten olet ehkä jo huomannutkin, olet juuri saapunut Sigma Friesiansin etusivulle. Kyseessä on siis täysin virtuaalinen Hollannissa sijaitseva friisiläisiä kasvattava talli. Pääpainotuslajinamme toimii valjakkoajo ja tuemme täysin Virtuaalisen valjakkoajojaoksen toimintaa, mutta ohella kasvatamme myös kouluratsastuksessa kilpailevia friisiläisiä.

Alunperin idea tallista lähti keväällä 2013, kun halusin alkaa kasvattaa friisiläisiä. Pikkuhiljaa valjakkotalli muotoutui mielessäni ja lopulta keksin sille aivan mainion nimenkin - Sigma. Entisenä luonnontiedelukiolaisena nimi iski sopivasti kuin pipo päähän, ja tallin tulevaisuus oli selvä: ainakin se lähtisi pyörimään. Muusta ei sitten täyttä varmuutta ollutkaan, eikä loppujen lopuksi talli lähtenytkään pyörimään aivan yhtä nopeasti kuin alunperin oli tarkoitus.

Heinäkuussa 2013 sain viimein tallin julkaisukuntoon ja saatoin olla lopultakin ylpeä tekemästäni työstä, vaikka oikeasti suurin osa työstä on vasta edessäpäin. Vihdoin pääsin kuitenkin kasvattamaan friisiläisiä - rotua, jota olen aina rakastanut ja pitänyt yhtenä lempiroduistani.

Wolf, VRL-06256, NOK
wolfvirtuaali@gmail.com

Olemme yhteistyössä Durenin kanssa.

Suosittelemme myös vierailemista seuraavissa talleissa: Susiraja, Sherlock Horses ja Sävelsalo.

Tykkäsitkö? Äänestä meitä!

Webdesign © Kirsiina S., otsikkokuvien © Lali Masriera (CC BY 2.0), Virtuaalitalli - A sim-game stable