Tervetuloa

Virtuaalinen valjakkoajojaos on perustettu 5.4.2002 Annen ja Raisan toimesta. Myöhemmin jaosta on ylläpitänyt Viwy, Terhi, Krispa, Jaana, Elleh, Kerppa, Leandra & Sorel. Elokuussa 2010, Leandra nosti pystyyn väliaikaiset sivut jaokselle, VRL:n ollessa tauolla. Toukokuussa 2012 jaos siirtyi Sorelin käsiin. Lopulta helmikuussa 2013 jaos vaihtoi taas ylläpitäjää, päätyen nyt Wolfin käsiin.

VVJ:n tarkoituksena on nostaa valjakkoajon tasoa ja merkitystä virtuaalimaailmassa. Vuodesta 2005 valjakkoajo on ollut tasaisessa nousussa, mutta nyt lajin harrastajia löytyy jo satoja! Uudet harrastajat ovat aina tervetulleita toimintaan mukaan. Valjakkoajo on laji joka sopii niin pienille poneille kun suurille hevosillekin. Tarkempia tietoja lajista voi lukea valjakkoajosta-linkin takaa.

Jaoksen toiminta perustuu kilpailuiden seurantaan. Kuka tahansa voi järjestää tallillaan valjakkoajokilpailut, kunhan tutustuu hyvin sääntöihin ja itse lajiin. VVJ-Cup on kerran kuukaudessa järjestettävä kilpailutilaisuus, joka on loistava tilaisuus ansaita lisäpisteitä tulevissa laatuarvostelutilaisuuksissa. Vielä toistaiseksi valjakkohevosia palkitseva laatuarvostelu on jäissä, mutta tarkoitus saada takaisin toimintaansa maaliskuussa 2013.

Jaokselle voi lähettää palautetta sähköpostitse. Myös uusia ideoita jaoksen kehittämiseen otetaan mielellään vastaan.


Terveisin VVJ:n ylläpitäjä, Wolf (VRL-06256)