Luonne

Mä tykkään tosi paljon ruuasta ja oon aina aika innoissani kun mulle tuodaan ruokaa. Yleensä mä tahtoisin syödä jo siinä vaiheessa kun se ruoka on karsinan ulkopuolella, mutta kyllä mä joskus jaksan nätisti odottaakin, että se laitetaan ruoka-astiaan. Mä tykkään myös herkkupaloista ja mä yritän aina olla mahdollisimman kiltti, jotta mua palkittaisiin paljon herkuilla. Joskus mä haistelen kaikki ihmiset tarkasti läpi, jos niillä vahingossa ois jäänyt taskujen pohjille jotain herkkuja, jotka ne on vaan unohtanut antaa mulle. Niin ja mun hoitaminen on muutenkin aika helppoa, koska mä annan aika kiltisti laittaa satulat sun muut, mua ei haittaa sellaiset, oikeastaan mä yleensä vain innostun, jos joku tulee satulan kanssa mun luokse. Valjaiden laittamista mä vielä vähän vierastan, koska se iso kärry on aika pelottava, mutta sitten mä aina muistan, että niiden kärryjen kanssa pääsee tekemään paljon kivoja juttuja.

Niin siis eli, mä tykkään tosi paljon valjakkoajosta. Mun mielestä se on kivaa ja tosi mielekästä tekemistä, mä voisin tehdä niiden kärryjen edessä töitä vaikka koko päivän. Mun lempparialuetta on ehdottomasti tarkkuuskoe, kun siinä pitää pujotella sellaisten porttien läpi ja musta on hauskaa joka kerta kun mä onnistun siinä. Kouluosuus on yleensä aika haastava, mutta sekin menee, ja tykkään mä myös maratonista kun pääsen näyttämään kuinka pitkään mä jaksan helposti vetää sitä kärryä mukanani. Mun kestävyys on kyllä ihan ehtaa A-luokkaa.

Kärryjen lisäksi mä tykkään kyllä ihan kouluratsastuksestakin, mutta siinä mä en ole ihan niin hyvä. Osaan mä jotain helppoja liikkeitä ja pakko sanoa, että tällä vartalolla ne näyttää kyllä niin hyviltä, että kaikki aina ihastuu muhun heti, mutta ne vaikeemmat on silti tosi haastavia, enkä mä tunnu oppivan niitä millään. Mutta mulle kyllä riittää hyvin se, mitä mä osaan jo nyt.

Esteistä mä en oikeestaan kauheesti tykkää, näin raskaalla keholla niiden yli pomppiminen on aika vaivalloista, vaikka me ei ollakkaan kauhean isoja esteitä ainakaan vielä kokeiltu. Jotkut puomitehtävät ja parinkymmenen sentin esteet vielä menee ihan helposti, mutta en mä tykkää varsinaisesti joutua hyppimään esteiden yli. Se aina vähän latistaa mun intoa tehdä töitä.

Musta on hauskaa käydä aina välillä myös kisoissa ja mä tykkään mennä traileriinkin ihan nätisti, mutta vieraissa paikoissa mä silti aina välillä vähän jännitän. Mä saatan ehkä vähän hötkyillä ja hössöttää, mutta en mä tahalleen yritä käyttäytyä huonosti. Mua vaan jännittää outojen uusien tuttavuuksien näkeminen ja se, että ympärillä on yhtäkkiä niin paljon porukkaa. Kotitallilla kun on yleensä aika rauhallista, niin sellaiset kisatilanteet on aina vähän jännittävämpiä. Mutta kyllä mä aina yritän tehdä kisoissakin parhaani, koska en mä halua tuottaa pettymystä omistajalleni.

Suku

i. Breandan Tigernán
140cm m
ii. Tadghán Finn
136cm rt
iii. Turlough Finn EVM
iie. Ennis Finn EVM
ie. Lilly Maisie
142cm m
KTK-III, VIR MVA Ch
iei. Target in White EVM
iee. Lilly Sassy EVM
e. Enya of Herecia
153cm m
ei. Conláed Ríordán
154cm m
sivut kadonneet
eii. Conláed Ruaidhrï EVM
eie. Conláed Émer EVM
ee. Blánaid Dearbháil
150cm m
sivut kadonneet
eei. Fraochán EVM
eee. Blánaid Muirïn EVM

Kisat

00.00.0000 - Laji/jaos - paikka - taso - 0/00
00.00.0000 - Laji/jaos - paikka - taso - 0/00
00.00.0000 - Laji/jaos - paikka - taso - 0/00
00.00.0000 - Laji/jaos - paikka - taso - 0/00

00.00.0000 - Laji/jaos - paikka - taso - 0/00
00.00.0000 - Laji/jaos - paikka - taso - 0/00

Jälkeläiset

o. Kulman Poju (synt. 30.2.2050), emä Taikatossu, om. Kuulapyssy

Päiväkirja


Valmennukset


Perustiedot

Nimi: Breandan Teague
Syntynyt: 13.02.2014
Ikä: 1v. (3v. 13.01.2015)
Rotu: Irlannincob
Sukupuoli: ori
Säkä, väri: 152cm (B) (aikuisena), musta sabino
Koulutus: Helppo A, vaativa valjakko
Painotus: valjakkoajo
Omistaja: Wolf (VRL-06256)
Kasvattaja: Breandan
Rekisterinumero: VH14-046-0032

Kuvagalleria


© VRL-02324